Calitatea ne definește!

 

Despre noi

Suntem o echipă tânără, energică, iar nucleul a tot ceea ce facem este pasiunea pentru calitate, pentru realizarea unor proiecte sub semnul excelenței! Am căutat diverse produse pentru noi... și n-am găsit ceva satisfăcător. Așa că... am ales să creem PAVISTOR.


Experiența si specializarea în producția de prefabricate din beton garantează calitatea produselor noastre. Folosim instalații de producție de înaltă tehnologie, ceea ce oferă un produs compact, cu o textură uniformă, influențând benefic principalele caracteristici ale produselor noastre. Ne-am unit forțele și ne străduim să îți oferim și ție produsele de care ai nevoie!

Suntem deschiși, atenți la dorințele și nevoile aferente planurilor clienților noștri. Ne unește dorința de a munci, dar și mai mult, ne dorim să facem echipă bună cu fiecare client în parte, așa încât rezultatul final să ne recomande oriunde, oricând!


Nu suntem interesați doar să vindem produse de calitate, ci vrem să îți vedem construite visele tale! De aceea, pe lânga calitate, venim cu o paleta largă de produse, pentru ca fiecare detaliu să poată fi luat în considerare în realizarea proiectelor tale! Pentru asta suntem aici și ne dorim să oferim produse la cel mai înalt standard!


Pentru că vrem ca produsele noastre să îți inspire încredere si curaj să îți construiești visele, calitatea este semnătura noastră. Prețuim natura, de aceea vrem ca produsele noastre să nu facă notă discordantă, ci să devină parte din natură. Așa am ales sa îți oferim diverse modele inspirate din natură: Trepte, Dale imitație piatră, pavele antice, etc.

Fabricat cu pasiune în România!

"Nu trebuie să ne uităm la frumusețea unei clădiri; construcția fundației va trece prin proba timpului."

David Allan Coe